Projectmanager Scholen

Geplaatst op 03 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Terug naar school als projectmanager?

In functie van de bouwheer beheer jij als projectmanager een zestal projecten op vlak van budget, kwaliteit en tijd. Jouw projecten omvatten nieuwbouw en renovaties van scholen over heel Vlaanderen. In jouw rol als projectmanager maak je prestatiebestekken op, stuur je de hoofdaannemer en onderaannemers aan, organiseert werfvergaderingen met alle betrokken partijen en leidt alles in goede banen. In deze functie kan je ook aan de slag als freelancer en worden projecten toegewezen in functie van jouw woonplaats.

Functie eisen

De projectmanager scholen die we zoeken heeft ervaring in het voortraject van grote bouwprojecten en het opmaken van lastenboeken, behoudt een helikopter-view en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante ervaring
  • je hebt ervaring met het voortraject, de realisatie van scholen en met aanbestedingen
  • freelance of vast contract

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie gelegen in de regio Gent. Zij specialiseren zich in de projectopvolging in functie van de bouwheer. Daarbij maak je deel uit van een gedreven en gemotiveerd team dat ondersteuning en expertise kan bieden. Jouw functie als Projectmanager scholen is mogelijk in vaste loondienst en op freelancebasis.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289