Projectmanager Bouwheer

Geplaatst op 16 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Coördineer de scholen van morgen.

Hou de controle over budgetten, tijd en kwaliteit als projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van schoolgebouwen (renovatie en nieuwbouw) in Vlaanderen. Je vertegenwoordigt de kant van de bouwheer, waardoor je de hoofdaannemer en onderaannemers aanstuurt op planning en kwaliteit. Jouw ervaring langs de kant van de aannemer is een groot pluspunt, om alles in goede banen te leiden. Vervolgens organiseer jij de werfvergaderingen met de overheid, hoofdaannemer, architect en onderaannemers. 

Functie eisen

Als projectmanager Bouwheer beschik je over minstens 5 jaar werkervaring als projectleider in de gebouwen. Je bent diplomatisch, gestructureerd, georganiseerd en resultaatgericht ingesteld.

Je beschikt over:

  • Master bouwkunde / master architectuur / master burgerlijk ingenieur-architect.  
  • Goede kennis van Ms Office (Word, Excel) / Ms Project
  • Goede talenkennis van Nederlands
  • Opstart project is november 2020

Over het bedrijf

Onze klant, is standvastige groeiende organisatie gespecialiseerd in projectopvolging langs de kant van de bouwheer. Bij grote projecten wordt jij ingeschakeld om zo het hele proces te stroomlijnen. Je komt in een gedreven team terecht, waar je kan rekenen op gedegen ondersteuning en expertise. Het hoofdkantoor is gelegen in regio Gent, maar je werkt projecten uit voor gans Vlaanderen.  

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986