Projectleider Bouw

Geplaatst op 18 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Projectleider Bouw ben jij het eerste aanspreekpunt voor het bestuur. Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van onze opdrachtgever. Jij bent de spilfiguur van ons werfteam en zorgt voor een goede aansturing, motivatie en opvolging van je collega's. Tevens kijk je toe op de uitvoeringstermijn van het project en sta je in voor de financiële rendabiliteit van het bouwproject. De operationele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de toegewezen bouwprojecten liggen in jouw handen. Uiteindelijk controleer en volg je de voortgang van de werken consequent op, waarbij je overleg pleegt met alle betrokken partijen.

Functie eisen

·        Bachelor- of masterdiploma Bouwkunde

·        Een ruime en relevante werkervaring, bij een klasse 8 aannemer is een pluspunt

·        Sterk in plannen, organiseren en coördineren

·        Verantwoordelijkheidszin, ondernemend en communicatieve skills

·        Goed in courante MS Office toepassingen

Over het bedrijf

Onze klant is een bekende speler in residentiële bouw en doen zowel nieuwbouwprojecten als renovatiewerken met klantenbegeleiding.

Zij hanteren een familiale en collegiale sfeer met een hoop opleidingen en een loonpakket dat overeenstemt met jouw ervaring en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6 marwa.​bouzegta@​be.​whoohoo.​com