Projectcoördinator

Geplaatst op 26 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectcoördinator ga je appartementen aan de kust van A tot Z coördineren.

Je gaat instaan voor de bouwheer om het project klaar te maken voor uitvoering en opvolging. Dit betekent dat je de plannen krijgt van architect en studiebureau. Je gaat daarbij de plannen nakijken en proactief de fouten en mogelijke problemen behandelen. Het bedrijf is dan ook gekend om hun proactieve manier van werken, waardoor er veel tijd wordt gewonnen bij de uitvoeringsfase. Deze aanpassingen worden teruggestuurd naar architect en/of studiebureau. Je maakt daarbij ook de budgettering en lastenboeken verder op.

De bouwheer ga je als projectcoördinator verder gaan vertegenwoordigen door werfvergaderingen te leiden en controle op de werf te gaan behandelen.

Functie eisen

Als projectcoördinator heb je reeds als projectleider gefunctioneerd langs de aannemers- of projectontwikkelaarszijde.

  • Je beschikt over een master industrieel ingenieur bouwkunde
  • De studiefase maar ook de uitvoeringszijde interesseren jou enorm

Over het bedrijf

De projectontwikkelaar behandelt voornamelijk appartement in West-Vlaanderen en langs de kust. Ze coördineren het project van A tot Z.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876