Project Manager Piping

Geplaatst op 13 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Project Manager Piping zal je instaan voor verwezenlijking van multitechnische projecten. Je zal verantwoordelijk zijn voor de technische- en financiële opvolging en daarnaast sta je nauw in contact met de arbeiders in de atelier en op de werven.

Verder zien je taken als Project Manager Piping er als volgt uit:

  • bestuderen van lastenboek
  • realisatie van projecten door het samenstellen van projectteam, weefbezetting, middelen en de methoden
  • kennis van verschillende technieken zoals piping, luchtkanalen, skidbouw en materialen kennis, plaatbewerking is een grote meerwaarde.
  • contacteren en onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering
  • opstellen van offertes
  • selectie van en onderhandeling met de onderaannemers en leveranciers

Je zal als Project Manager Piping instaan voor het totaalbeheer van planning, financiële opvolging en de veiligheid.

Functie eisen

De Project Manager Piping die wij zoeken heeft een passie voor mechanica, een technische kennis mechanica en piping, is communicatief sterk en is in het bezit van of kennis over:

  • Een bachelor elektromechanica of een master industriële wetenschappen
  • Een eerste ervaring in project management
  • Buisleidingen, instrumenten, afsluiters, roterende equipment, aandrijvers, PID, isometriën, layouts
  • Normen richtlijnen (PED, ATEX, ASME, DIN)

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is Europese leider in multitechnische dienstverlening op het vlak van energie en communicatie. Dit bedrijf begeleidt haar klanten bij het ontwerp, de uitvoering, de uitbating en het onderhoud van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties.

Ze bieden je de mogelijkheid o mee te werken aan uitdagende projecten bij diverse klanten in regio Kempen en bovendien bieden ze je een uitzonderlijk aanbod opleiding-en ontwikkelingskansen met het oog op diverse doorgroeimogelijkheden.

Je zal een contract van onbepaalde duur krijgen, een aantrekkelijk en marktconform salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Tot slot bieden ze je een tewerkstelling bij een 'Top Employer', waar luisteren en ideeën uitwisselen, bijdragen tot een gezonde en constructieve werksfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505