Project engineer HVAC

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als project engineer HVAC zal je instaan voor het bezoeken van studiebureaus en adviesbureaus die zich bezighouden met voorstudies en projecten om te helpen met het concept te ontwerpen. Samen met deze instanties zal je plannen en het juiste concept uitwerken. Je volgt alle studies en projecten op en bent op de hoogte van welke aannemers en installateurs betrokken zijn. Deze informatie deel je met je sales collega’s. Het ultieme doel als project engineer HVAC is opportuniteiten voor verkoop van bestaande en nieuwe technologieën te detecteren, uit te werken en op te volgen. 

Functie eisen

Als project engineer HVAC beschik jij over:

·        Een master opleiding in combinatie met goede kennis HVAC of elektriciteit

·        Doorgedreven ervaring in technische advies

·        Zeer goede kennis van het Nederlands en goede kennis van het Frans

Over het bedrijf

Onze klant maakt deel uit van een internationale groep en is actief in productie en distributie van duurzame oplossingen in verwarming en sanitair warm water.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com