Kostenprijsmanager Ontwikkeling

Geplaatst op 28 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als bouwkostenmanager ben jij de financiële rechterhand van de bouwheer!

In de ontwikkeling van residentiële-, industriegebouwen en diverse andere toonaangevende projecten geef jij inzicht en duidelijkheid in de bouwkosten. Dit doe je voor de opdrachtgever en de ontwerpende partijen. In functie van de haalbaarheid van het project geef je advies over optimalisaties en alternatieven en voer je prijsonderhandelingen uit. Als laatste neem je deel aan de acquisitie van nieuwe projecten.

Als bouwkostenmanager behartig je projecten vanaf €5 à €10 miljoen en werkt steeds in functie van de bouwheer. Daarnaast werk je in een groeiende onderneming, waar je mee kijkt naar de groei en optimalisaties binnen het bedrijf. Ook is een groei in taken en verantwoordelijkheid mogelijk!

Functie eisen

De kostenprijsmanager die we zoeken werkt graag met cijfers, heeft interesse in projectontwikkeling, staat sterk in zijn/haar schoenen en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante ervaring als projectleider of architect of soortgelijk
  • een flexibele kijk op de groei van het bedrijf
  • je spreekt vloeiend Nederlands en andere talen zijn een plus
  • kennis van BIM is een plus!

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende onderneming dat werkt in functie van de bouwheer / bouwpromotor. Zij specialiseren zich in het ondersteunen van de conceptontwikkeling, planvorming, begeleiding en toezicht op de bouwactiviteiten. Met een open cultuur krijg je de mogelijkheid tot opleidingsmogelijkheden en de ruimte om op termijn werfopvolging tot je takenpakket toe te voegen.

Als kostenprijsmanager krijg je een loon dat in lijn ligt met jouw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289