Junior Werfleider Gebouwen

Geplaatst op 06 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Werk als Junior Werfleider in functie van de bouwheer aan grote residentiële bouwprojecten!

In jouw rol als Junior Werfleider start op je op 2 projecten die gelegen zijn in Antwerpen en Limburg. 70% van jouw week ben je aanwezig in Antwerpen, waar je de coördinatie en opvolging verzorgt voor de afwerking van studentenkoten. De overige 30% werk je op het project te Limburg, waar je in de ruwbouwfase van een woning en appartementsgebouw terechtkomt en de werken mee zal opvolgen. Voor beide projecten verzorg je de administratieve taken en de rapportering naar jouw projectleider. Je werkt in functie van de bouwheer in de coördinatie en opvolging van deze projecten.

Functie eisen

Je bent een gedreven persoon dat zelfstandig te werk kan gaan. Je hebt daarbij een grote affiniteit met de residentiële bouwsector en een grote interesse om voor de bouwheer te werken. Daarnaast beschik jij als Junior Werfleider over volgende eigenschappen:

  • minstens bachelor bouwkunde
  • een jonge ervaring is een plus, maar geen must
  • je spreekt vloeiend Nederlands
  • je bezit een rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt terecht in een jong en dynamisch studiebureau dat zich specialiseert in enerzijds professioneel bouwmanagement voor bedrijven en investeerders en anderzijds in bouwpromotie in samenwerking met externe investeerders waar ze optreden als bouwheer. Zij hanteren een zeer familiale sfeer en open cultuur waarin collegialiteit en groei centraal staan. Voor jouw functie als Junior Werfleider Gebouwen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289