Junior Projectmanager Ontwikkeling

Geplaatst op 14 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Ondersteun de ontwikkeling van PPS en DBFM bouwprojecten in de tendering als Junior Projectmanager!

In jouw functie als Junior Projectmanager ondersteun je de ervaren projectmanager in de ontwikkeling en tendering van diverse residentiële bouwprojecten (PPS en DBFM). Zo ben je vanaf de ontwerpfase mee betrokken in contractonderhandelingen, analyse van het bestek, bewaken van budget en doel en het voorzien van alternatieve uitvoeringsmethoden en materialen voor het project. Als Junior Projectmanager kom je terecht in een enthousiast en gemotiveerd team en rapporteer je aan de projectmanager.

Functie eisen

Jij bent een stressbestendig persoon dat gestructureerd en organisatorisch sterk te werk gaat. Je hebt daarbij de nodige interesse en affiniteit met PPS en DBFM projecten en kan je flexibel inzetten in functie van deadlines. Daarnaast beschik je als Junior Projectmanager over volgende eigenschappen:

  • een Master Bouwkunde of Architectuur
  • minstens 5 jaar relevante ervaring
  • kennis van contractvormen en het aanbestedingsrecht (of bereidt om bij te scholen)
  • sterke bouwtechnische kennis

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf uit de Kempen dat zich specialiseert in zowel kleine als grote residentiële bouwprojecten. Zij hechten enorm veel waarde aan een familiale omgeving en bieden ruime opleidingsmogelijkheden om jouw groei te ondersteunen. Naast een professionele teamgeest, wordt er voldoende ruimte gemaakt voor ontspanning en activiteiten. Voor jouw functie als Junior Projectmanager Ontwikkeling bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289