Junior Projectmanager Bouwheer

Geplaatst op 16 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Coördineer bouwprojecten langs de kant van de bouwheer. Als junior projectmanager sta je in voor de controle en coördinatie op de werf. Je stuurt de onderaannemers aan op planning en kwaliteit. Je werkt pro-actief en oplossingsgericht. Je durft zelf het heft in handen nemen om de onderaannemers te contacteren, om zo de planning zo goed mogelijk te volgen.

Bovendien krijg je als junior projectmanager ondersteuning van een ervaren projectmanager. Op deze manier coördineer je 6 grote schoolprojecten (renovatie en nieuw) in de regio Vlaanderen. Als junior projectmanager neem je ook deel aan de werfvergaderingen.

Functie eisen

Als junior projectmanager bouwheer beschik je over minstens 2 jaar werkervaring in de gebouwen. Je bent sterk planmatig en organisatorisch ingesteld. Je bent vlot communicatief en kritisch.

Daarnaast beschik je over:

  • Master bouwkunde / master architectuur / master burgerlijk-architect
  • Goede kennis van Ms Office (Word, Excel) / Ms Project
  • Goede talenkennis van Nederlands
  • Opstart project is november 2020

Over het bedrijf

Onze klant, is standvastige groeiende organisatie gespecialiseerd in projectopvolging langs de kant van de bouwheer. Bij grote projecten wordt jij ingeschakeld om zo het hele proces te stroomlijnen. Je komt in een gedreven team terecht, waar je kan rekenen op gedegen ondersteuning en expertise. Het hoofdkantoor is gelegen in regio Wetteren, maar je werkt projecten uit voor gans Vlaanderen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986