Freelance Projectmanager Bouwheer

Geplaatst op 05 januari 2022

Oost-Vlaanderen Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer verschillende bouwfases aan de bouwheerszijde als projectmanager!

Als projectmanager coördineer je meerdere bouwprojecten, in verschillende fases van het bouwproces. Zo kom je terecht in een aanbestedingsfase, ruwbouwfase en de oplevering van projecten. Je staat hierbij de aan de zijde van de bouwheer en werkt in opdracht een een projectontwikkelaar in residentiële projecten.

Van zodra een project is toegewezen sta je in voor de analyse en werkvoorbereiding van het lastenboek, meet- en vorderingsstaten. Daaropvolgend controleer en coördineer je de onderaannemers. 2-wekelijks neem je deel aan verschillende vergaderingen en sta je in communicatie met de externe partijen zoals onderaannemers en architecten.

Tot slot liggen jouw projecten in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Functie eisen

  • je hebt een master bouwkunde op zak
  • je hebt meerdere jaren ervaring als projectmanager in het overkoepelend organiseren van meerdere bouwprojecten
  • je bent ASAP beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt als projectmanager terecht bij Whoohoo, een internationaal projectsourcingbureau voor professionals in de technische sector. We combineren plezier met expertise in de bouwsector, industrie en life science. Wat mag je verwachten?

  • Een freelance contract
  • Tarief naar jouw ervaring
  • Betaling binnen de 15 dagen na einde maand

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289