Electrical Engineer

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Electrical engineer is het je voornaamste taak om de wensen van klanten om te zetten naar oplossingen. Je begint met het uitwerken van een engineering budget. Later hou je de engineering uren ook nauwlettend in de gaten en geef je afwijkingen door. Je bent verantwoordelijk voor het specifiëren van de installaties van netwerken en stations van 10 kV tot 150 kV. Kortsluitstroom, selectiviteit en kabelberekeningen zullen dagelijks in je takenpakket zitten. Uiteindelijk zal je onderaannemers aansturen en ben je betrokken bij de commissioning van de projecten.

Functie eisen

Als electrical engineer ben je in het bezit van een ingenieurs diploma. Ervaring in midden- en hoogspanning is een must, kennis van netwerken een grote plus. Je bent vertrouwd met leidinggeven en met standaardisaties en procedures.

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale speler met enkel focus op turn key en EPC activiteiten. Aan jou bieden zij een contract onbepaalde duur als electrical engineer met loonvoorwaarden gebaseerd op je ervaring en kennis. Typisch aan onze klant is dat zij hun medewerkers constant bijscholen en dat dit intern kan door hun jarenlange opgebouwde kennis.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505