Contract Manager

Geplaatst op 20 februari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Contract Manager ben je het aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen portefeuille van klanten binnen de industriële tank business waarmee je lange-termijnrelaties onderhoudt.

 

Je bent de eindverantwoordelijke voor de business bij jouw klanten, dit zowel op financieel en technisch vlak alsook op vlak van planning. 

Samen met je leidinggevende stel je jaarlijks het business plan van jullie business unit op. Je zorgt ervoor dat het business plan gerealiseerd wordt door nieuwe business in industriële tanken te genereren, door nieuwe contracten af te sluiten en te beheren bij bestaande en nieuwe klanten en door de vooropgestelde financiële resultaten te behalen.


Meer concreet doe jij de technische follow-up van de contracten, identificeer je de klanteneisen en genereer je nieuwe noden bij bestaande en nieuwe klanten.

Je coacht & leidt je team gedurende de tijd van het contract en zorgt voor de nodige gegevens via communicatie, rapportering, delegatie en motivatie. Zowel mensen als materiaal beschouw je als belangrijk kapitaal. Je bent dan ook in staat je team aan te moedigen en het beste in iedereen naar boven te brengen.

Tot slot waak je op elk moment over het correct toepassen van de veiligheids- en gezondheidsregels van de organisatie en deze van de klant.


Functie eisen

De Contract Manager die we zoeken voldoet aan volgende criteria:


  • Je bent in het bezit van een master in industriële wetenschappen (of relevante richting).
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het leiden van projecten, in het financieel opvolgen hiervan en met het aansturen van een team.
  • Je bent organisatorisch sterk, hands-on en een echte people manager.
  • Je werkt proactief en hebt een commerciële ingesteldheid.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Over het bedrijf

Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en persoonlijke coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambities en sterktes. Dankzij een sterke organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

Tot slot worden tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten georganiseerd.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com