Client Development Manager

Geplaatst op 29 maart 2021

Antwerpen Intern 2-4 jaar

Over de functie


Als Client Development Manager is het jouw missie om Whoohoo België verder op de kaart te zetten. In overleg met de National Sales Director doe je er alles aan om deuren te openen met bedoeling een langdurige samenwerking aan te gaan.

Je bent een kei in netwerken, het zoeken én vinden van potentiële key accounts. Je ziet kansen en volgt deze kort op. Daarnaast bewaak je ook de timing om tijdig in te schrijven op aanbestedingen. Je werkt intern samen met ondersteunende diensten om deze succesvol af te ronden.

Grote service-contracten onderhandelen kan je als de beste. Je onderhandelt de voorwaarden van de langdurige samenwerking van Whoohoo en de klant en hernieuwt deze contracten indien nodig.

Eenmaal de contracten zijn onderhandeld, draag je de klant over aan de business managers die de diensten zal leveren. Je waakt wel mee over de dienstverlening en de gemaakte afspraken.


Een big smile en de ambitie om elke werkdag te knallen. Sta jij ook zo in je schoenen op je werk? Dan zien we je graag verschijnen voor een eerste gesprek!

Functie eisen

           Je bent een ervaren salespersoon, idealiter in de rekruteringsector.

           Je hebt hunters- en farmersmentaliteit.

           Je bent een geboren netwerker.

           Door je visie, passie en voorbeeldgedrag trek je de kar en maak je verbinding.

           Je bent een ondernemer, je ziet nieuwe kansen in de markt, weet deze te signaleren en durft te handelen.

           Je kan onderhandelen in het Nederlands en het Frans.


Over het bedrijf

Wij zijn vastberaden om de wereld van werken te veranderen. Voor elke professional en voor elk bedrijf. Bij Whoohoo kijken we naar jouw persoonlijkheid. Zo ontdekken wij potentieel en ontketenen wij een unieke positieve energie. Een energie die ons dagelijks drijft om tot het uiterste te gaan. Ontdek dat Whoohoo meer is dan alleen maar een leuke naam en word onderdeel van ons team.


Wat bieden wij jou:


·      Je krijgt de kans om werkelijk het verschil te maken en krijgt een leidende rol bij de groei- en successtrategie van Whoohoo.

·      Een zelfstandige en gevarieerde functie binnen een informele en directe cultuur, waar collegialiteit en communicatie voorop staan en initiatief nemen sterk wordt gewaardeerd.

·      Elke maand een vast salaris en ongelimiteerde bonus, berekend op succes.

·      Tal van extralegale voordelen waaronder een leasewagen en een tankkaart.

·      Een unieke werkomgeving waar ieder succes gevierd wordt.

·      Onbetaalbaar: een team vol toffe collega’s! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Joke Bulté

Joke Bulté

Recruiter

+32 485 22 21 98