Tekenaar meubel

Geplaatst op 03 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Teken architecturale interieuroplossingen uit!

Als tekenaar sta je in voor architecturale interieuroplossingen. Je staat daarbij in voor de technische uitwerking en van het bijhorende meubilair.

Het meubilair houdt ingemaakte kasten, omkaderingen en houten bekleding in.

Belangrijk hierbij zijn de high-end projecten. Dit is steeds op maat van de klant, waarbij het hogere segment behandeld wordt. 

Functie eisen

  • Je hebt met voorkeur een bachelor houttechnologie of interieurarchitectuur. Een achtergrond in architectuur, waarbij je je meer op het interieur wil gaan focussen, komt absoluut ook in aanmerking!
  • Er wordt gewerkt met vectorworks en sketchup. Bij een ervaring met Autocad of een ander 3D programma (solidworks of inventor) wordt er een opleidingsprogramma voorzien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876