Projectleider interieur

Geplaatst op 03 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Behandel het project van A tot Z, inclusief tekenen!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het uittekenen en opvolgen van jouw project. Dit houdt de technische uitwerking met bijhorend meubilair in. Vervolgens sta je ook in voor het bestellen van materialen, klantencontact (technisch advies) en werfaansturing. De werfaansturing doe je vanuit de bureau, maar je geeft vanop afstand bijstand. Bij problemen ga je zelf ter plaatse voor de opvolging.

Functie eisen

  • Je hebt met voorkeur een bachelor houttechnologie of interieurarchitectuur. Een achtergrond in architectuur, waarbij je je meer op het interieur wil gaan focussen, komt absoluut ook in aanmerking!
  • Er wordt gewerkt met vectorworks en sketchup. Bij een ervaring met Autocad of een ander 3D programma (solidworks of inventor) wordt er een opleidingsprogramma voorzien.
  • Een ervaring als productievoorbereider vormt een ideale opstap naar deze functie!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876