Je hebt gezocht op

Interieur
filters wissen
0

interieur vacatures

Vacatures in interieur en afwerking

De interne afwerking van een nieuw ziekenhuis opvolgen of een balustrade voor een balkon ontwerpen? Bij Whoohoo vind je gevarieerde uitdagingen in de interieursector.

Jij koppelt aan elke opdracht de juiste vormgeving. Of je leidt het werk op de werf in goede banen. Spreekt de technische kant van het bouwproces je ook aan? Dan heb je zeker een streepje voor.
 

Richt je loopbaan in zoals jij wil

Maak je graag de link van concept naar realiteit met je tekeningen? Dan ben je geknipt als technisch tekenaar. Met een master in de interieurarchitectuur heb je de ideale achtergrond voor een job als project- of werfleider. Eerder commercieel ingesteld? Dan kan je als toonzaalverkoper of klantenbegeleider aan de slag.
 

Al onze vacatures in interieur en afwerking

Wij hebben een breed scala aan interieurprojecten in huis. En one size fits all? Dat past ons niet. Integendeel: net als onze interieurklanten bieden wij gepersonaliseerde begeleiding. Zo kom jij terecht in een bedrijf waar alles is ingericht zoals jij het graag hebt.

Neem een kijkje tussen onze vacatures. Niets gevonden? Kom zeker eens bij onze recruiters over de vloer. Vertel ons je verhaal en laat je verrassen.

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang bijvoorbeeld afkortingen met hele woorden.

Je kunt ook contact met ons opnemen.