Werkvoorbereider

Geplaatst op 10 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Combineer jouw economische interesse met jouw technische achtergrond!

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider en werfleider. Je bepaalt vanuit het theoretische gedeelte de praktische uitvoering. Communicatie met verschillende partijen staat hier dan ook centraal. Je mag zelfstandig verschillende prijsonderhandelingen voeren. Jouw analyse van de markt ga je verdedigen naar het management toe, zodat er een realistisch beeld van het project geschetst wordt.

Bij geringe ervaring wordt er een stevig opleidingsprogramma voorzien.

Functie eisen

De technische sector heeft jou steeds enorm aangesproken en je hebt dan ook jouw diploma hierin verworven. Als je de economische zijde ook altijd zeer interessant hebt gevonden, is deze combinatie op jouw lijf geschreven!

  • Je beschikt minimaal over een bachelor bouw / elektromechanica
  • Ervaring als werkvoorbereider / calculator is een sterk pluspunt, ook al kom je uit een andere sector. Als je nog geen ervaring hebt, wordt er een opleidingsprogramma voorzien. Er is sowieso een inwerkingsperiode aanwezig om jezelf vertrouwd te maken met de projecten.

Over het bedrijf

Hebben spoor- en infrastructuurwerken jou steeds sterk aangesproken? Dan is dit bedrijf op jouw lijf geschreven. Ze behandelen het volledige plaatje, waarbij de nieuwste technieken, slimmere oplossingen en beter onderhoud voorop staan. Veiligheid is natuurlijk heel belangrijk in deze sector en bij hun is dit ook een prioriteit!

Behalve de uitermate interessante sector vult het bedrijf dit aan door zorg te dragen voor hun werknemers. Tussen de werknemers is er naast een professionele relatie ook plaats voor vriendschap. Jouw werkfamilie heb je dan ook hierbij gevonden! Continue ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak vindt het bedrijf dan ook vanzelfsprekend.


Hun aanbod:

  • Vast contract van onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com