Werfleider sein

Geplaatst op 15 november 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werfleider signalisatie/sein bouw je mee aan de bekabeling van de spoorwegen. (Enkel kabels onderaan)

Je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, je moet hierbij rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader.

Tot jouw takenpakket behoort het coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf alsook het optimaliseren van de projecten op technisch vlak. Daarnaast sta je ook in voor de voorbereiding van de vorderingsstaten.


Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een bachelor elektromechanica, bouw of elektriciteit.
  • Je hebt reeds 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent bereid om op frequente basis tijdens de nacht of het weekend te werken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een stabiel, groeiend bedrijf. Ze ondervinden geen/weinig invloed van Corona en blijven projecten binnen krijgen. Er heerst een open en transparante communicatie, de deur van bij de baas zijn bureau staat steeds open.

Ze besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via interne en externe opleidingen en er is ruimte voor carrièremogelijkheden.

Tot slot krijg je een competitief salaris met extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm-abonnement,..) en 32 betaalde vakantiedagen per jaar, 


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425