Projectleider wegenwerken

Geplaatst op 05 februari 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je begint je dag als projectleider met het opmaken van de planning en je zet de werf in gang. Je zorgt voor een hoogwaardige uitvoering van de projecten, waarbij je rekening houdt met het budget en de opgeleverde deadline. Je maakt de vorderingsstaten van de projecten op en controleert of bijsturingen nodig zijn. Kwaliteit en veiligheid staat boven alles. Alsook ben je verantwoordelijk voor het overleg van het gehele bouwproces met de bouwheer, architect, werfleiding en aankoopdienst. Het beheer van het gebruik van het materiaal en het controleren van toeleveringen behoort ook tot jouw dagelijks takenpakket. Jouw doel is om bij iedereen van de werfleiding en werfpersoneel het beste naar boven brengen.


Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma binnen een bouwkundige richting. Je hebt al een paar jaar relevante ervaring achter de rug. Je bent klantgericht, administratief sterk en je kan vlot zelfstandig te werk gaan.


Over het bedrijf

Onze klant regio Leuven is gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van metaalconstructies op maat.

Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een duidelijke toekomstvisie en doorgroeimogelijkheden.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com