Projectleider Sein

Geplaatst op 08 januari 2021

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider sein heb je een gevarieerd takenpakket. Zo sta je in voor het contacteren van klanten voor het maken van een offerte en zorg je voor de opmaak van de grote lijnen binnen je project.

Je maakt een inschatting van het benodigde personeel en de vereiste kwalificaties, daarnaast zoek je naar mogelijke onderaannemers. Het contacteren van betrouwbare leveranciers behoort ook tot jouw takenpakket.

Samen met de werfleider bepaal je de werkmethode(s) voor de organisatie van de kick-off.

Als projectleider zorg je ook voor de opmaak van een maandelijkse en lange termijn planning van materiaal en mensen en ben je verantwoordelijk voor de budgettering.

Functie eisen

  • Je hebt een diploma in bouwkunde of elektromechanica
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als projectleider
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • Je kunt werken in de provincie Limburg.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een stabiel, groeiend bedrijf. Ze ondervinden geen/weinig invloed van corona en blijven projecten binnen krijgen. Er heerst een open en transparante communicatie, de deur van de baas zijn bureau staat steeds open.

Ze besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via interne en externe opleidingen en er is ruimte voor carrièremogelijkheden.

Tot slot krijg je een competitief salaris met extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm-abonnement,..) en 32 betaalde vakantiedagen per jaar.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097