Projectleider Klasse 8 Aannemer

Geplaatst op 08 september 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget.

Daarnaast sta je in voor de werkvoorbereiding, ontwikkel je de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geef je de leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma Bouwkunde
  • Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in de uitvoering van (middel)grote bouwprojecten.
  • Je bent dynamisch, flexibel, hebt technisch inzicht, leidinggevende en organisatorische vaardigheden en bent commercieel gedreven. 
  • Een degelijke PC-kennis is jou niet vreemd, alsook een sterke kennis van het Frans en een basiskennis van het Engels.   


Over het bedrijf

Je komt terecht in een bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Daarnaast een bedrijf dat in volle groei is maar ook heel veel belang hecht aan het menselijke aspect en het familiale karakter.

Kortom, een bedrijf dat nog echt investeert in zijn werknemers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425