Projectingenieur

Geplaatst op 02 juli 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem je passie voor riolering/infrastructuur mee naar een atypisch studiebureau.

Waarom atypisch? Je bent verantwoordelijk voor het volledige bouwproces, van voorontwerp tot oplevering. Er is afwisseling tussen berekeningen en werfopvolging. Het hoofdkantoor is gelegen in Aalter.

Als projectingenieur beheer je meerdere projecten in verschillende fases. Je start met kleine projecten (verkaveling) en je groeit door naar de complexere grote werven (volledige stadskernen en uitbreidingen). Je wordt bijgestaan door een sterk ervaren projectingenieur, die jou advies geeft waar nodig.

Naast het (voor)ontwerp sta je in nauw contact met de landschapsarchitect, mobiliteit en hydraulica en andere partijen (opdrachtgevers en besturen ). Daarnaast verzorg je de verslagen, vergunningen, aanbestedingsdossier, meetstaten, bestekken en werfopvolging. 

Functie eisen

Als projectingenieur heb je een passie voor infrastructuur en ben je communicatief ingesteld. Bovendien beschik je over:

  • Master bouwkunde
  • Minstens 2 jaar werkervaring
  • Kennis van het standaard bestek 250 is een plus
  • Goede kennis van Autocad 3D
  • Kennis van hydraulica, lengte profielen etc. 

Over het bedrijf

Je komt als projectingenieur in een gekend studiebureau terecht, van rioleringswerken en infrastructuur. Je werkt autonoom aan de projecten, maar je krijgt ondersteuning van 4 ervaren projectingenieurs en 2 landmeters. Er heerst een open communicatie met losse sfeer. Daarnaast worden er ook externe opleidingen aangeboden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986