Project Engineer

Geplaatst op 09 februari 2021

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als project Engineer sta je in voor het optimaal afleveren van technische projecten. Deze projecten houden in, het verbeteren van kantoor- en werkruimtes van klanten. Je staat in vanaf de offerte opmaak over het klanten contact tot de oplevering. Budget van deze projecten loopt tot 500.000 Euro. Samen met een team van andere project engineers en een project manager kom je zo dicht mogelijk bij de eisen van de klanten. Je bent creatief met oplossingen en zorgt er uiteraard voor dat alles binnen budget blijft.

Functie eisen

  • Bachelor Elektromechanica optie klimatisering
  • Minimum 2 jaar ervaring
  • Kennis van gebouwenbeheer
  • Ervaring met planning
  • Communicatief sterk

Over het bedrijf

Binnen dit dynamisch bedrijf kom je terecht in een van de ondernemingen die in staat voor het verbeteren van werkruimtes. Zij bieden oplossingen aan aan klanten. Hier tegenover staat een aantrekkelijk loon met verschillende extra legale voordelen. Samen met een jong team sta je in om de klant zo tevreden mogelijk te stellen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36