Planner Sein

Geplaatst op 18 november 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als planner sein ben je verantwoordelijk voor de gedetailleerde uitwerking van een lange termijn- als korte termijnplanning van werfprojecten. Je werkt hiervoor nauw samen met de BU manager, project- en werfleiding, HR en arbeiders van je verantwoordelijke Business Units.


Functie eisen

  • Je hebt ervaring met het plannen/dispatching van mensen of machines;
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans;
  • Je kan werken met een planningstool, kennis Business Central is een grote plus;
  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkaardig door ervaring in een, bij voorkeur, bouwtechnische opleiding.


Over het bedrijf

Je komt terecht bij een stabiel, groeiend bedrijf. Ze ondervinden geen/weinig invloed van corona en blijven projecten binnen krijgen. Er heerst een open en transparante communicatie, de deur van de baas zijn bureau staat steeds open.

Ze besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden via interne en externe opleidingen en er is ruimte voor carrièremogelijkheden.

Tot slot krijg je een competitief salaris met extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm-abonnement,..) en 32 betaalde vakantiedagen per jaar.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425