Landmeter

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Behandel een fulltime functie als landmeter voor infrastructuurwerken!

Als landmeter sta je zowel op de werf als werk je vanuit het kantoor. Je bent verantwoordelijk voor de opmeting en uiteenzetting van de werf. Je behandelt verschillende werven tegelijkertijd. Om hiermee van start te gaan, begin je bij de opmaak van het opmetings- en ontwerpplan. Je houdt daarbij rekening met de vergunningsaanvragen en het uiteindelijk bouwplan. Volumebepalingen zijn hierbij natuurlijk belangrijk. Je werkt hierbij zelfstandig, maar samen met verschillende projectleiders.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma landmeter
  • Kennis van Civil 3D is een plupsunt
  • Je ziet de combinatie van werf en bureau volledig zitten
  • Ervaring is een pluspunt, maar er wordt steeds een inwerkingsperiode voorzien!


Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van infrastructuurwerken in de brede zin van het woord. Hun verschillende activiteiten zijn nutsvoorzieningen, wegenis, waterwerken, spoorwegen, burgerlijke bouwkunde, grond- en afbraakwerken en bodemsanering. Ze zijn een grote speler op de markt met de voornaamste activiteiten in Oost- en West-Vlaanderen.

Er is een dynamische sfeer aanwezig, waarbij interne samenwerking voor hun heel belangrijk is. Bij het sollicitatieproces leer je ook steeds jouw leidinggevende en team kennen.

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      20 vakantiedagen + 12 ADV

·      Bedrijfswagen met tankkaart

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidings- en begeleidingsprogramma op maat

·      Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·      Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876