Coördinator Kwaliteit

Geplaatst op 05 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Coördinator Kwaliteit zal je inspecties uitvoeren van civiele projecten (turnarounds, tankbouw, leidingwerken,...). Je controleert of de geldende procedures worden gevolgd en verbetert waar nodig. Zo controleer je volgende zaken: normeringen en aanvaardingscriteria, tekeningen van de engineeringafdeling en materiaalcertificaten en materialen on site. Je beoordeelt opleidings- en bijscholingsbehoeftes inzake kwalificaties en competenties en volgt het project op in elke fase tot en met de oplevering. Een goede communicatie met de stakeholders is belangrijk. Tot slot voor je de administratieve taken uit in functie van de kwaliteitsopvolging.

Functie eisen


  • Je bezit een diploma van Bachelor of Industrieel Ingenieur Bouwkunde.
  • Je bent iemand die zelfstandig werkt en je eigen planning beheerst.
  • Je bent flexibel en kan omgaan met deadlines.
  • Je bent stressbestendig en neemt de nodige zorgvuldigheid en voorzichtigheid in acht.
  • Ervaring met ISO 9001 kwaliteitssystemen is een pluspunt.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Ze zijn experts in het vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelen bouw en engineering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505