Werfleider HVAC

Geplaatst op 07 februari 2020

Brussel Flex > 10 jaar

Over de functie

Neem de coördinatie van de werf op jou voor universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, scholen .. !


Als werfleider sta jij in voor de technische en financiële opvolging van meerdere werven. Door nauw contact te behouden met de projectleider, behandel je de dagdagelijkse planning van de werf. Dit doe je onder andere door de verschillende ploegbazen en onderaannemers aan te sturen. Je neemt ook het voortouw op werfvergaderingen, waarbij je onder andere sterk met de projectleider, tekenaar, ploegbazen, onderaannemers afstemt.

Als werfleider moet je (figuurlijk) vaak brandjes blussen. Als persoon ben jij dan ook in staat om proactief en ad rem oplossingen te bedenken. Prioriteiten detecteren en stellen is dan ook één van jouw sterktes. Als persoon heb je dan ook sterk in people management en neem je graag de verantwoordelijkheid en leiding over jouw team op. Je hebt jouw vast team van techniekers onder jou staan. Je draagt steeds sterk de veiligheid en kwaliteit voor mens en milieu hoog in het vaandel!

Functie eisen

  • Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring
  • Je beschikt reeds over een relevante ervaring in de HVAC (als technieker, ploegbaas, assistent-projectleider, ...)
  • Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten
  • Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen


Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld. Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld. Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken. Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.


Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, … in. Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, … in. Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.


Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·        Bedrijfswagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Opleidingsprogramma op maat: interne en externe opleidingen

·        Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

·        Je behandelt voornamelijk werven in Oost-Vlaanderen, met de rand van Antwerpen en Vlaams-Brabant

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com