Werfleider HVAC/Sanitair

Geplaatst op 18 december 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Werfleider HVAC en Sanitair sta je in voor een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken op de werf. Je volgt het rendement op en zorgt voor de technische kwaliteit van de installatie. Je eigen ploeg van eigen monteurs stuur je aan en motiveer je natuurlijk! Zo ondersteun je hen op technisch vlak waar nodig. Je beheert en controleert de werkuren. Je werkt nauw samen met de Projectleider van het project en je helpt waar nodig bij het voorbereiden van bestellingen en verrekeningen, controle van hoeveelheden materiaal voor/tijdens de uitvoering en het opmaken van as built dossiers.

Functie eisen

  • Bachelor in de bouwsector ( bouwkunde, klimatisatie, ...)
  • Minimum 5 jaar relevante werkervaring als werfleider/projectleider
  • Kennis van sanitair, HVAC en CV
  • VCA attest

Over het bedrijf

Je komt terecht in een fijn familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar acties is in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van installaties voor verwarming, ventilatie en koeling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097