Revit Tekenaar

Geplaatst op 10 juni 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Help anderen op weg naar het Revit-verhaal.

Je hebt jouw weg al gevonden in het BIM-verhaal en je wil graag je kennis delen. Als Revit Tekenaar fungeer je als tussenpersoon tussen de tekenaars en de project ingenieurs. De tekenaars zijn vertrouwd om hun tekeningen in Autocad uit te werken. Ze hebben een variatie aan projecten gaande van private – en publieke gebouwen tot de technieken in een gebouw. De bedoeling is om op termijn alle projecten in Revit uit te werken. Jij bent de persoon, die dit zal realiseren. 


Functie eisen

Je beschikt als Revit Tekenaar over een gedegen kennis van Revit en je beschikt over een bouwkundige achtergrond. Bovendien ben je coachend en mensgericht ingesteld.

Wat bieden wij jou?

  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Gedreven organisatie
  • Vast contract bij onze klant
  • Aantrekkelijk loonpakket


Over het bedrijf

Als Revit tekenaar kom je terecht in een team van 15 personen, binnen een studie- en architectenbureau. Je werkt nauw samen met de tekenaars en projectingenieurs om hun efficiëntie te vergroten. Daarnaast werk je vanuit hun hoofdkantoor in Gent. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986