Projectmanager HVAC

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectmanager HVAC ontwikkel je een projectstrategie in lijn met de organisatiedoelstellingen. Hiervoor analyseer je de noden van de klant en stel je de juiste oplossingen voor. Je maakt een budget en een planning op en bewaakt budget, planning en scope in de loop van het project. Vervolgens zorg je ervoor dat het project op een efficiënte manier uitgevoerd wordt. Je gaat op regelmatige basis na of de vooropgestelde objectieven worden behaald en je stuurt bij indien nodig. Tot slot bewaak en optimaliseer je de veiligheid van de uitvoering en de oplevering van het project.

Functie eisen

De projectmanager HVAC waar wij van dromen voldoet aan volgende criteria:


  • Je hebt een master in de elektromechanica of meer dan 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je hebt ervaring hebt in verschillende grotere projecten (vanaf € 0,5 miljoen)
  • Je bent een geboren planner en organisator
  • Je kunt een team leiden en motiveren
  • Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor jou heel belangrijk, veiligheid een prioriteit
  • Je hebt een goede kennis van het Frans

Over het bedrijf

Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505