Projectleider

Geplaatst op 15 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je beschikt over een uitstekende technische kennis inzake HVAC en sanitaire technieken.

Het projectbeheer behoort van a tot z tot jouw takenpakket. Zo onderhoud je contact met opdrachtgevers, architecten, studieburelen, leveranciers en zo meer. Je maakt de planning op en werkt samen met de interne diensten (werfvoorbereiding/engineering, onderaannemers en werfleiding). Tot slot ben je zowel technisch, administratief als budgettair verantwoordelijke en natuurlijk ook eindverantwoordelijke van de werf.

Functie eisen

  • Je behaalde een opleiding industrieel ingenieur of hebt meer dan 3 jaar ervaring in de sector.
  • Organisatorische vaardigheden
  • Probleemoplossend en klantgericht

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is een toonaangevende firma voor ontwerp en plaatsing van HVAC- en sanitaire installaties. Actief in heel Vlaanderen voor openbare, farmaceutische, industriële en commerciële opdrachtgevers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505