Projectleider

Geplaatst op 07 februari 2020

Vlaams-Brabant Flex > 10 jaar

Over de functie

Behandel de HVAC bij universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, industrie, .. waarbij jij het percentage binnen-buiten kan bepalen!

De functie van projectleider is bij hun niet 100% afgelijnd. Aangezien intern sommige projectleiders meer naar een pure binnendienst willen, of een veel groter percentage buitendienst ambiëren, bekijken ze deze samenstelling steeds ook met de ambitie van de werfleider. Het percentage binnendienst kan dus variëren tussen de 100% en 60%.

Als projectleider functioneer je voornamelijk tussen de project manager en werfleider. Hierbij heb je ook ondersteuning van de werkvoorbereider (assistent-projectleider), calculator en tekenaar. Je bepaalt overkoepelend het budget en timeframes na het dossier van het studiebureau. Dit pas je aan na de bevindingen van de calculator en tekenaar. Je houdt ook continue rekening met de voortgang van de werf en probeert meerwerken te voorkomen door communicatie en probleemoplossend denken. Je neemt actief deel aan werf- en projectvergaderingen.

Je neemt overkoepelend ook het elektrische gedeelte onder jouw hoede. Je werkt daarbij nauw samen met de projectleider elektriciteit en automatisatie. 

Functie eisen

·        Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma elektromechanica of gelijkaardig door ervaring

·        Je hebt reeds enkele jaren ervaring opgedaan binnen de HVAC

·        Je bent ambitieus, klant- en teamgericht

·        Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld. Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld. Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken. Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.

Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, … in. Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, … in. Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.


Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·        Bedrijfswagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Opleidingsprogramma op maat: interne en externe opleidingen

·        Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com