Projectleider HVAC

Geplaatst op 05 november 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider sta je in voor de voorbereidende fase om zo een goede basis te leggen voor de verdere uitvoering (incl planning, budgettering, …) en dit samen met de werkvoorbereider/Calulator!


Je zal een geweldig projectteam aansturen met interne medewerkers en onderaannemers om zo de werken op een efficiënte manier te laten verlopen. Zo ben jij verantwoordelijk voor de opvolging (uitwerking en coördinatie van uitvoeringsplannen, opmaken van werkinstructies, ...) van het project. Jij bent het aanspreekpunt voor de stakeholders om zo een optimale uitvoering van het project te kunnen bekomen. Veiligheid en kwaliteit staat op nummer 1 natuurlijk. De financiële parameters bewaken om zo het gewenste rendement te behalen is voor jou een uitdaging dat je met plezier aangaat!

Functie eisen

  • Master/Bachelor niveau met een gedegen ervaring in de sector van HVAC en/of Sanitair.
  • Eerste ervaring als projectingenieur, werkvoorbereider of calculator
  • Kennis van nodige HVAC technieken en meet & regeltechnieken
  • Sterke motivator voor een uitstekend team!

Over het bedrijf

Je komt terecht in een heel aangenaam en familiair groeiend bedrijf in de HVAC sector! Je krijgt ondersteuning van de professionals om je verder te ontplooien.

  • Mooi salaris + bedrijfswagen + extralegale voordelen

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097