Projectingenieur Spinklerinstallaties

Geplaatst op 07 januari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie


In jouw functie als projectingenieur krijg je uitdagende projecten toegewezen.  Naast sprinklerinstallaties werk je ook met andere brandbeveiligingsconcepten zoals: schuimsystemen (zoals deluge systeem) en watermist.

Zelfstandig ontwerp je volledige sprinklerinstallaties via bestekken of specificaties en maak je calculaties aan de hand van jouw ontwerpen. Daarnaast bied je ondersteuning aan de projectleider en ben je soms op locatie voor het opnemen van de werkzaamheden.

Verwacht je aan projecten van uiteenlopende grootte binnen alle marktsegmenten, o.a. winkelcentrums, logistieke centrums en diverse industriële omgevingen.

Functie eisen

  • Je beschikt over een opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek.
  • Aanvullende opleiding en/of cursussen inzake sprinklertechniek zijn een plus.
  • Je hebt ervaring in het ontwerpen van sprinklerinstallaties en bent bekend met de geldende voorschriften.
  • Je gaat graag probleem oplossend te werk

Over het bedrijf

Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com