Projectingenieur HVAC

Geplaatst op 21 februari 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectingenieur HVAC sta je zowel in voor de studie en ontwerp alsook de werfopvolging van projecten op vlak van HVAC. De projecten zijn voornamelijk scholen en ziekenhuizen. Je werkt daarbij nauw samen met de project manager en tekenaar. Je werkt de volledige studie uit en eenmaal het project in uitvoering gaat, volg je dit ook nauw op. Hierdoor is het praktische luik bij een studiebureau ook sterk aanwezig.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma met enkele jaren ervaring op vlak van HVAC
  • De ervaring langs de kant van het studiebureau is een sterk pluspunt, de studiezijde bij een aannemer komt ook in aanmerking
  • Werfopvolging vind je een sterk pluspunt. Je ziet het dan ook volledig zitten om 2x per week naar de werf te gaan (in en rond Gent)

Over het bedrijf

Het bedrijf is een studie- en architectenbureau dat voornamelijk ziekenhuizen en scholen behandeld. Je kan je verwachten aan een team van ongeveer 15 man, onderverdeeld in projectmanagers, projectingenieurs en tekenaars. Je werkt steeds in team van 3. Centraal bij hun staat duurzaamheid. Daarom behandelen ze intern het esthetische en technische gedeelte, zodat licht, warmte, stabiliteit en esthetiek optimaal gecombineerd kunnen worden. Ze behandelen voornamelijk projecten in en rond Gent.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com