Projectingenieur Domotica

Geplaatst op 30 juli 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Projectingenieur Domitica zal je een regelsysteem met logische functieblokken (soort van domoticasysteem) programmeren, schakelkasten ontwerpen en uitteken in E-plan en elektriciens op de werven ondersteunen met informatie en uitgewerkte regelplannen.

Tot slot stel je werkingsbeschrijvingen op met optimaal gebruik van energiezuinige technieken om te komen tot een minimaal energieverbruik en test en controleer je het gebouwensysteem in functie van deze werkingsbeschrijving.

Functie eisen

We zoeken een Projectingenieur Domotica die:


  • Min. een technische bachelor behaalde
  • Over een ‘hands-on’ mentaliteit beschikt: af en toe op de werf zijn, fouten opsporen, iets mee opstarten of indienststellen schrikt je niet af
  • Houdt van afwisseling en continu wilt bijleren
  • Zich houdt aan de veiligheidsnormen omdat je dat belangrijk vindt
  • Een specialist wilt worden in programmatiesystemen ten behoeve van de HVAC (enige kennis hiervan is een pluspunt)


Over het bedrijf

Je krijgt een gevarieerde job met veel autonomie in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren.

Zo stap je onder meer in een loopbaantraject om door te groeien tot Project Manager. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505