Aankoper

Geplaatst op 13 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Jij analyseert samen met de Projectleider de belangrijkste aankoopbehoeftes, je vraagt offertes aan, selecteert je leveranciers en onderhandelt je prijzen en voorwaarden.

Eveneens evalueer je bestaande raamcontracten en deins je er niet voor terug om deze te heronderhandelen. Naast het feit dat je goede relaties met leveranciers en interne stakeholders onderhoudt om een langetermijnrelatie uit te bouwen screen je ook nieuwe leveranciers en subcontractors. Daarnaast sta je de expeditor bij in de aanmaak van inkooporders en de opvolging van de bestellingen van materiaal en onderaanneming binnen de afdeling.

Functie eisen

  • Je behaalde minstens een bachelor in een technische of commerciële richting
  • Je kan terugblikken op minstens 3 jaar ervaring binnen een gelijkaardige functie. Kennis van de brandbeveiligingssector is een pluspunt.
  • Excel kent geen geheimen voor jou
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.


Over het bedrijf

Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities. Je kan rekenen op een prima omkadering in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf. Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com