Je hebt gezocht op

HVAC Bouw
filters wissen
1

hvac vacature

Vacatures in HVAC en bouwtechnieken

Vind jij makkelijk je weg in bestaande én nieuwe technieken voor ventilatie, verwarming en koeling? En ben je op zoek naar een nieuwe job in de bouwsector?

Dan zit je bij Whoohoo op de juiste plek. Onze klanten zitten op hete kolen om straf technisch talent aan te werven. Scrol gerust door onze vacatures en ontdek je opties.
 

Bouw mee aan de HVAC van de toekomst

HVAC-technieken zijn constant in evolutie, en dat hou jij nauwlettend in de gaten. Ben jij de persoon van de ontwerpen en berekeningen? Dan kan je bijvoorbeeld bij een studiebureau aan de slag als calculator of technisch tekenaar. Leid je liever installaties in goede banen op de werf? Ook die uitdagingen brengen onze recruiters voor jou binnen handbereik.
 

Al onze vacatures in HVAC en bouwtechnieken

Heb je een stevige HVAC-expertise en zin om je grenzen te verleggen? Bekijk zeker onze jobs. Vind je jouw ideale vacature niet meteen? Geen probleem, onze recruiters houden van een uitdaging. Zij vragen door tot ze exact weten waar jij echt warm van wordt. Ze spreken hun connecties aan om jouw ambities in HVAC en bouwtechnieken waar te maken.

Wil je weten wat Whoohoo voor jou in petto heeft? Zet onze recruiters aan het werk.