Tekenaar Stabiliteit

Geplaatst op 17 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Teken het fundament uit voor wedstrijden in Revit.

Geef als tekenaar stabiliteit een stevige ondersteuning aan de stabiliteitsingenieur, dit op vlak van Revit, Autocad als Tekla. Je stapt als tekenaar stabiliteit mee in de wereld van BIM. Je staat in voor de detail – en stuktekeningen, door BIM kan je gemakkelijk alle details dimensioneren, optimaliseren en uittekenen. Je tekent mee aan mooie projecten o.a. kantoorgebouwen, appartementen, particuliere woningen, industriële gebouwen en leuke wedstrijden. Bovendien heb je 6 collega – tekenaars die jouw kunnen ondersteunen. 

Functie eisen

Als tekenaar beschik je over een ruimtelijk inzicht en ben je nauwkeurig en kritisch ingesteld. Daarnaast wil je graag verder groeien in Revit.

Daarnaast beschik je over:

  • Bachelor diploma bouwkunde / graduaat bouwkundig tekenen
  • Vlot in Revit, Autocad of Tekla
  • Een eerste werkervaring met bekisting en bewapening is een plus

Over het bedrijf

Je komt als tekenaar stabiliteit in een gedegen organisatie terecht met een sterk opgebouwde expertise, zowel in stabiliteit van staal en beton. Het bedrijf is gevestigd in Deinze, dichtbij het station (vlot bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer vanuit Gent). Bovendien wordt er steevast gestimuleerd om bij te leren en in teambuilding. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986