Revit Tekenaar

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Maak deel uit van de top in de BIM wereld in België als Revit Tekenaar!

In jouw rol als Revit Tekenaar ben je vanaf de start actief betrokken in het 3D BIM modelleren bij architecturale ontwerpen. Naast het modelleren van de ontwerpen in Revit, gebruik je jouw bouwkennis om fouten te detecteren en adviseer je de opdrachtgever in zijn bouwplannen. In deze variërende job werk je enkele dagen per week als BIM consulent in-house bij de klanten.

Je werkt uiteraard niet alleen, maar samen met je team aan de opdrachten en zorg je voor kwalitatieve resultaten. Je komt in een omgeving terecht waarin je je eigen leerproces in handen kan nemen en vervolgens kan doorgroeien binnen het bedrijf met de nodige begeleidingen en opleidingen.

Functie eisen

De Revit Tekenaar die we zoeken heeft een grote affiniteit in het 3D modelleren gecombineerd met een ruime ervaring in Revit en BIM, kan vlot communiceren met de betrokken partijen en is in het bezit van:

  • minstens een bachelor bouwkunde
  • enkele jaren relevante ervaring in BIM, Revit en grote bouwprojecten
  • je bent bereidt om je te verplaatsen naar klanten over heel Vlaanderen

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een deskundig bureau dat zich specialiseert in 3D modelleren, implementatie en BIM-coördinatie bij grote en complexe bouwprojecten. Als jong en dynamisch team hechten zij enorm veel waarde aan een open cultuur waar open communicatie bovenaan staat en waar respect is voor jouw werk-privé balans.

Voor jouw functie als Revit Tekenaar bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques. Ook als freelancer kom je in aanmerking.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289