Projectingenieur Gebouwtechnieken

Geplaatst op 27 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Projectingenieur Gebouwtechnieken sta je in voor het ontwerp van technische installaties in gebouwen, HVAC, sanitair en elektriciteit. Dit doe je door het uitvoeren van genormeerde berekeningen, het uittekenen van concepten en het aanleggen van een administratief dossier. Je ondersteunt zowel externe als interne medewerkers met je technische kennis. Je staat in voor het ontwerp van de elektrotechnische en/of sanitaire en werktuigbouwkundige installaties en je bent op de hoogte van andere technische disciplines om deze als Projectingenieur aan te sturen.

Functie eisen

Je bent een gemotiveerd en enthousiast persoon met een grote interesse in gebouwtechnieken. In jouw functie als Projectingenieur Gebouwtechnieken beschik je over volgende eigenschappen:

  • een master ingenieurswetenschappen of master industriële wetenschappen elektromechanica
  • minstens 5 jaar relevante ervaring in de studie van gebouwtechnieken
  • kennis van moderne software en berekeningstools
  • goede kennis van Autocad

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps architecten-/ingenieursbureau dat zich richt op grote en complexe bouwprojecten. Zij hechten enorm veel waarde aan een open bedrijfscultuur en een groepsgevoel. Als multidisciplinair team werken zij dan ook samen aan een project van A tot Z, van stabiliteit tot gebouwtechnieken en meer. Voor jouw functie als Projectingenieur Gebouwtechnieken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289