Project Architect

Geplaatst op 27 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

In jouw functie als Project Architect zorg je voor de integrale projectopvolging en coördinatie van de medewerkers en externen vanaf de studiefase tot de oplevering van grote projecten. Je geeft als leidinggevende advies bij elke fase van het bouwproject met oog voor detail. Je bent als Project Architect de visitekaart bij de bouwheer en externe partijen en draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Je verzorgt goede contacten met diverse partijen. Tenslotte volg je de werfuitvoering mee en rapporteert aan de verantwoordelijke vennoot.

Functie eisen

Jij kan perfect autonoom en ondernemend werken. Daarbij heb je een sterk bouwtechnische kennis en ben je op de hoogte van de wetgeving, normen en materialen. Ten slotte beschik je als Project Architect over volgende eigenschappen:

  • je bent architect of ingenieur architect ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten in België
  • minstens 5 jaar relevante ervaring in grote projecten
  • kennis van Autocad en MS Office. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht in een Antwerps architecten-/ingenieursbureau dat zich richt op grote en complexe bouwprojecten. Zij hechten enorm veel waarde aan een open bedrijfscultuur en een groepsgevoel. Als multidisciplinair team werken zij dan ook samen aan een project van A tot Z, van stabiliteit tot gebouwtechnieken en meer. Voor jouw functie als Project Architect bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289