Ingenieur Technieken - Architectenbureau

Geplaatst op 17 juni 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Inspraak in de technieken vanaf de eerste schets.

Als ingenieur technieken kan je je opgedane ervaring bij een aannemer/studiebureau goed gebruiken. Je draagt als enige de volledige luifel technieken binnen het architectenbureau.

Wat houdt dit precies in?

De architect krijgt een opdracht van de klant. Zij bepalen het ontwerp rekening houdend met de randvoorwaarden. Jij wordt meteen betrokken bij het ontwerp voor de technieken. Vervolgens teken je de technieken verder op het plan uit. Daaropvolgend bestudeer je welke installaties het beste zijn voor de klant. Je neemt prijsoffertes af bij onderaannemers/leveranciers.

Van zodra je alle details van het ontwerp samen met de architect hebt gefinaliseerd, wordt het ontwerp met de klant besproken. Tijdens de uitvoering van het project geef technische ondersteuning aan de hoofdwerfleider. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Roeselare, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Functie eisen

Als Ingenieur Technieken – Architectenbureau heb je een sterk technisch inzicht. Daarnaast ben je autonoom en resultaatgericht ingesteld . Je beschikt over:

  • Master elektromechanica, master bouwkunde met een gedegen ervaren in technieken
  • Vlot tekenen in Autocad, Revit is een plus
  • Ervaring met technieken bij een studiebureau – aannemer

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een dynamisch architectenbureau in Roeselare, gespecialiseerd in gebouwen (van gezinswoningen tot appartementsgebouwen tot woonzorgcentra). Je realiseert samen met 8 architecten mooie kwalitatieve bouwprojecten. Ze streven naar een goede work-life balance. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986