Ingenieur Stabiliteit

Geplaatst op 06 maart 2020

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies van gebouwen. Je werkt een volledig dossier uit op basis van de ontwerpplannen van de architect. Jouw takenpakket bestaat verder uit :

  • Grondig bestuderen van de bouwplannen en je rekent de gedragende elementen uit
  • Technische berekeningen doe je zonder problemen van A tot Z
  • In samenwerking met de tekenaar resulteert jouw berekening in een realiseerbaar uitvoeringsdossier

Functie eisen

De stabiliteitsingenieur die we zoeken beschikt over een hoger technisch diploma binnen de Bouwkunde. Je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in stabiliteitsberekeningen. Daarnaast voldoe je aan volgende criteria's :

  • Grondige kennis AutoCad
  • Oog voor detail, je bent nauwkeurig en punctueel
  • Analytisch denkvermogen
  • Servicegericht, je hebt oog voor vernieuwing en verbetering
  • Klantgericht, je beschikt over een enig commercieel talent

Over het bedrijf

Onze klant gelegen tussen Leuven en Mechelen is een multiprofessionele architectenvennootschap actief in het realiseren van totaalconcepten zoals : appartementsbouw, sociale huisvestigingen, industriegebouwen, logistieke gebouwen, commerciële gebouwen, kantoren,.. Ze staan bekend voor hun uitstekende dienstverlening van haalbaarheidsonderzoeken, ontwerpen, vergunning en begeleiding bij de uitvoering van werken. Ze beschikken over professionele milieuadviseurs, bodem-saneringsdeskundige, interieurontwerpers,stedenbouwkundige professionals, stabiliteitsingenieurs en veiligheidscoördinatoren.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467