Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 08 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerpschetsen tot digitale tekeningen. Hierbij werk je nauw samen met de project manager en project ingenieur. Tijdens het ontwerpen, hou je rekening met de technische mogelijkheden, de materiaalkeuze en de bouwwetgeving. Het opmaken en genereren van de meetstaat, het uitvoeren van allerlei administratieve taken gerelateerd aan het tekenwerk behoort tot jouw takenpakket. Kortom, jij zorgt voor een vlot projectverloop.

Functie eisen

  • Je hebt een hoger technisch diploma behaald
  • Het tekenprogramma Revit heeft geen geheimen meer voor jou
  • Kennis van BIM is een plus
  • Je kan vlot overweg met Excel
  • Je hebt een oog voor detail en nauwkeurigheid
  • Je bent een geboren en getogen teamplayer


Over het bedrijf

Je komt terecht in een aangenaam werkkader, zowel op vlak van omgeving als op vlak van werksfeer. Je kan je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425