BIM Modelleur

Geplaatst op 07 februari 2020

Antwerpen Project Sourcing 0-2 jaar

Over de functie

In jouw rol als BIM Modelleur ben jij verantwoordelijk voor het aanleveren van elementaire informatie voor alle betrokken technieken. Dit doe je door gebruik te maken van BIM-softwaretools. Je maakt 3D visualisaties op, voegt bouwdelen aan de bouwdeel-bibliotheek toe en koppelt deze objectgegevens. Vanuit de ontwerpfase opereer jij als specialist die volgens duidelijke protocollen te werk gaat. Naast het ontwerpen sta je rechtstreeks in contact met de externe partijen zoals de architect, adviseurs, aannemers en leveranciers om alles zorgvuldig af te stemmen. Met jouw kennis ben je een belangrijke schakel op het gebied van het koppelen van gebouwmodellen, aspectmodellen en andere programma's. Om alles goed af te leveren sta je in voor model checking en clash control en het genereren van informatie voor de productie.

Functie eisen

Als BIM Modelleur beschik je over volgende eigenschappen:


  • Je bezit een Bachelor in een technische richting
  • Je hebt kennis van Revit/Autocad en Ms Office
  • Je bent creatief en denkt mee na over mogelijke optimalisaties in het BIM-proces maar ook in de zoektocht naar alternatieve technische oplossingen
  • Je bent communicatief sterk binnen een team

Over het bedrijf

Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Je komt terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities. 

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com