Architect Voorstudie

Geplaatst op 02 juli 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Een passie voor het conceptueel ontwerp.

Je bent architect, maar je wil liefst de uitvoering aan iemand anders overlaten? Ideaal, in dit architectenbureau is er een onderscheid tussen het ontwerp en de uitvoering.

Jij staat in voor het ontwerp en de haalbaarheidsstudie van herbestemmingsprojecten van oude gebouwen. Op deze manier ben je verantwoordelijk tot aan de bouwaanvraag.

Jouw werkdag is gestructureerd, je kan rekening op efficiënte administratieve ondersteuning door het gebruik van uniforme formats. Daarnaast kan je ook gemakkelijk overleggen met je collega's.


Naast het gestructureerde werkt het volledige architectenbureau volledig in Revit. Heb je nog niets zoveel ervaring in Revit, dan krijg je een interne opleiding.

Functie eisen

Je beschikt als architect voorstudie over een positieve persoonlijkheid met een passie voor architectuur. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Kortrijk. . 

Daarnaast beschik je over

-         Master architectuur / Burgerlijk-Ingenieur architect

-         Minstens 4 jaar werkervaring als architect

-         Kennis van Revit is een plus

Over het bedrijf

Je komt als architect voorstudie terecht in een klein team van architecten, waar je kan meegroeien in een architectenbureau met ambitie. Kwaliteit van de projecten als persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Je kan als architect zowel in vast dienst verband als op freelance-basis werken. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986