Je hebt gezocht op

Architecten
filters wissen
0

vacatures in de architectuur

Vacatures in de architectuur

Van de tekentafel tot het bouwterrein: in de architectuur zie je jouw visie tot leven komen. Je bedenkt, schetst en berekent om de droom van je klanten in bruikbare bouwmodellen om te zetten. Aan de slag als architect of assistent-architect? Whoohoo werkt mee aan jouw plannen.

Bekijk onze lijst met vacatures in de architectuur. En vind straks jouw plaats aan de tekentafel bij een architecten- of studiebureau, of op de binnendienst bij een aannemer.
 

Architectuur, zoveel meer dan een job

Het mooiste dat een architect kan overkomen? Wijzen naar een gebouw en zeggen: dat is er eentje van mij. Misschien staat jouw naam op het eerste ontwerp. Misschien was je projectleider en gaf je groen licht voor de 3D-plannen. Of misschien was jij de assistent-architect die de berekeningen tot in de puntjes uitwerkte. Een ding staat vast: dankzij jou ziet de skyline er weer een beetje anders uit.
 

Al onze vacatures in architectuur

De titel op je diploma zegt het al: als bachelor toegepaste architectuur of master (burgerlijke) architectuur voelt een architectenbureau voor jou als thuis. Maar welk bureau precies? Droom je van grote industriƫle complexen, aanbestedingen of woningbouw? Waar komt jouw talent het beste tot zijn recht?

Onze recruiters leren je graag goed kennen. En stellen je de interessantste opties voor.

Ontdek hier al onze vacatures. Of leg uit hoe jij het ziet.

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang bijvoorbeeld afkortingen met hele woorden.

Je kunt ook contact met ons opnemen.