Young Potential Bouwkunde

Geplaatst op 03 november 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Krijg een interne opleiding tot projectleider/werfleider

Als young potential bouwkunde leer je de eerste jaren alles van tekenen, calculatie en werkvoorbereiding. Na 2 jaar ben je volledig klaargestoomd om door te groeien naar werfleider of projectleider.

Als Junior Werkvoorbereider speel je een cruciale rol tijdens de oplevering van een werf. Je verzorgt de nodige documentatie voor de opvolging van aanbestedings- en werfdossiers, dit van A tot Z. Je voorziet de aanvragen van de plannen, het analyseren van de meet- en vorderingsstaten. Bovendien vertaal je de technische behoeftes van de projectleiders. Na een periode sta je in voor het tekenwerk en voor de calculatie, de volgorde kan verschillen.

Kortom een gevarieerd takenpakket, om zo door te groeien naar een coördinerende functie. 

Functie eisen

Jouw profiel als Young Potential Bouwkunde,

  • Bachelor / Master bouwkunde
  • Je hebt interesse in de ruwbouw en afwerking.
  • Sterk administratief en analytisch ingesteld
  • Nederlands, Engels is een plus

Over het bedrijf

Door toenemende projectaanvragen wil onze klant, regio Turnhout, met gevestigde waarde in de industriebouw, hun team uitbreiden met een Young Potential Bouwkunde. Als Young Potential Bouwkunde kom je terecht in een onderneming die investeert in haar mensen. Je kan rekenen op een uitdagende functie en aangename werkomgeving. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986